Neľútostné boje na Ukrajine trvajú už viac ako mesiac. Štátu, ktorý si až do 24 februára 2022 žil svojim vlastným spokojným životom. Tento dátum si však už budeme pamätať navždy. V tento deň totiž vtrhlo 200 tisíc ruských vojakov na územie Ukrajiny a bez akejkoľvek provokácie napadlo obyvateľov nášho východného suseda. Do tohoto dátumu viedli ukrajinskí obyvatelia obyčajný život. Ľudia chodili do práce, budovali a smerovali svoju budúcnosť k lepším zajtrajškom. Deti chodili do školy a škôlky a všetko čo chceli, bolo azda len trochu obyčajného šťastia. No teraz je to všetko inak. Rodičia s deťmi sa krčia v protiraketových bunkroch, pivniciach alebo v metre. Mnokrát niekoľko dní bez jedla a vody. Utrpenie, ktoré si my z pohodlia nášho domova nedokážeme poriadne ani predstaviť.

Čítaj viac
1 min. prečítané

Cestovné puzdra Biatec. Tak, ako naše hodinky, tak aj puzdra sa vyznačujú kvalitou vypracovania, ktorá je evidentná nielen na kontrastnom prešívaní, ale aj na kvalite použitých materiálov a dotvára celkový elegantný dojem z puzdra.

Čítaj viac
3 min. prečítané

Biatec Watches ponúka všetkým firemným i súkromným zákazníkom možnosť vytvoriť si hodinky podľa vlastných predstáv. Ideálny darček k svadbe, maturite, prípadne ako poďakovanie Vášmu dlhoročnému zamestnancovi, alebo obchodným partnerom, pre Vás radi navrhneme a vyrobíme.

Čítaj viac
2 min. prečítané

Témy HUAWEI môžu používať aj ďalšie zariadenia Huawei pri sledovaní Huawei Health a smartfóny Huawei pri sledovaní tém Huawei. Od plných tém až po jednotlivé vždy zobrazené displeje, ikony, tapety, štyri texty a ďalšie, k dispozícii je online katalóg pozostávajúci z desiatok tisíc jedinečných prevedení, z ktorých si môžete vybrať - čo znamená, že nikdy nebolo jednoduchšie, vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť.

Čítaj viac
2 min. prečítané

Rok 2019 si pripomíname ako sté výročie úmrtia Milana Rastislava Štefanika a pri tejto príležitosti (aj keď so značným oneskorením) sme vydali jedinečnú stokusovú limitovanú edíciu pilotských hodiniek venovaných nášmu najväčšiemu Slovákovi.

Čítaj viac
2 min. prečítané

Superbrands Slovakia 2021

Čítaj viac
1 min. prečítané