2 min. prečítané

PARTNERSTVO HUAWEI S BIATEC WACTHES: SPOJENIE MEDZI MECHANICKÝMI A DIGITÁLNYMI HODINKAMI

Biatec WatchFaces sú teraz vôbec prvýkrát dostupné v digitálnom formáte pre inteligentné hodinky Huawei.

Spoločnosť Huawei, popredná svetová technologická spoločnosť, dnes oznámila partnerstvo s našou značkou hodiniek Biatec. WatchFaces spoločnosti Biatec sú teraz k dispozícii na stiahnutie z Huawei Themes v digitálnom formáte úplne prvýkrát.

Hodinky Biatec sú dostupné už aj ako inteligentné hodinky. WatchFaces v HUAWEI Themes, službe, ktorá ponúka používateľom prispôsobené rozhrania pre ich zariadenia, teraz premosťuje priepasť medzi analógový a digitálny - ponúka to najlepšie z oboch svetov.

 WatchFaces, dostupné pre používateľov hodiniek HUAWEI Watch 3 a HUAWEI Watch GT2 (46 mm), je možné ihneď stiahnuť, aby si ich používatelia mohli priamo nahrať do svojho zariadenia prostredníctvom aplikácie Huawei Health. Pre majiteľov hodiniek Huawei pôsobia digitálne ciferníky dojmom luxusných mechanických hodiniek a zároveň ponúkajú výhody inteligentných hodiniek, od sledovania spánku a kyslíka až po športové režimy a ďalšie.

Peter Kožár, generálny riaditeľ spoločnosti Biatec, povedal: „Nevyrábame iba hodinky, ale aj sny. Sme nadšení, že naše ciferníky sú teraz k dispozícii v digitálnom formáte pre HUAWEI, a tešíme sa na príležitosť osloviť nové, globálne publikum pomocou našich luxusných produktov digitálnym spôsobom. “

Jesse Lento, Business Operations Manager zo spoločnosti Huawei, povedal: „Splnenie potrieb spotrebiteľa je jadrom našej filozofie, bez ohľadu na zariadenie - a sme nadšení, že naše nové partnerstvo so spoločnosťou Biatec nám umožňuje uspokojiť potreby tých, ktorí majú radi pohodlné digitálne inteligentné hodinky, ale chcú dodatočný luxus a pocit mechanického času. "

Spoločnosť Biatec, ktorá v rokoch 2020 a 2021 získala ocenenie Superbrand (prestížne medzinárodné ocenenie, ktoré vzdáva hold najsilnejším a najcennejším značkám na svete), mala podporu dvoch kreatívnych odborníkov, ktorí pomohli uviesť túto vzrušujúcu spoluprácu do života. Jedným z nich je Tomáš Joščák , ktorý je hlavným dizajnérom vo Vienna Studios a bol víťazom niekoľkých globálnych ocenení za dizajn pre špičkové WatchFaces. Druhým je dizajnér Dominus Mathias, Matúš Joščák , ktorí sú preslávení úžasnými návrhmi ciferníkov - obaja sa podieľali na digitalizácii a vytváraní krásnych zložitých WatchFaces.

Témy HUAWEI umožňujú používateľom prispôsobiť si ich nositeľné zariadenia Huawei v aplikácii Huawei Health a smartfóny Huawei v aplikácii Huawei Themes. Od plných tém až po jednotlivé vždy zobrazené displeje, ikony, tapety, štýly textu a ďalšie, k dispozícii je online katalóg pozostávajúci z desiatok tisíc jedinečných prevedení, z ktorých si môžete vyberať - čo znamená, že nikdy nebolo jednoduchšie prispôsobiť si zariadenie a vyjadriť svoju osobnosť .

Ak si chcete stiahnuť Biatec WatchFaces, navštívte špecializovanú stránku tu. A ak sa chcete dozvedieť viac o témach HUAWEI, navštívte stránku: https://consumer.huawei.com/uk/mobileservices/themes/