3 min. prečítané

Písal sa rok 2015, kedy sa zrodila myšlienka priniesť na trh slovenské hodinky. Nebola to ľahká cesta, ale nakoniec sa zrodili hodinky Biatec. Sú známe svojim dizajnom a kvalitou a pre mnohých svojich majiteľov sú to hodinky so zaujímavým pozadím a históriou, preto ich chcú udržať v čo najlepšom stave. 

Práve pre nich, ale nielen pre nich, prinášame úplnú novinku v našom sortimente. Cestovné puzdra Biatec. Tak, ako naše hodinky, tak aj puzdra sa vyznačujú kvalitou vypracovania, ktorá je evidentná nielen na kontrastnom prešívaní, ale aj na kvalite použitých materiálov a dotvára celkový elegantný dojem z puzdra. 

Cestovné puzdra Biatec sú vyrobené s dôrazom na detail a kvalitu. Vyrobené sú vo viacerých farebných variantoch tak, aby si aj ten najnáročnejší zákazník našiel to, čo hľadá. 

Nehynúca klasika v čiernej farbe, s rovnakým šitím, zdobená logom Biatec na prednej strane, vyrobená z kvalitnej teľacej kože, ukrýva žlté semišové vnútro, ktoré zaistí bezpečnosť pre väčšinu bežných hodiniek. Táto farebná kombinácia je pre nás príslovečná, nakoľko prvé modely Biatec hodiniek putovali k svojim majiteľom práve v krabičkách tejto farebnej kombinácie. Pre ešte lepší pocit bezpečia je vankúšik vnútri puzdra na bokoch zaistený bočnými sponami, takže pri otváraní puzdra sa nemusíte báť, že Vaše hodinky vypadnú. Vankúšik je vyrobený z príjemného materiálu, ktorý sa remienku na Vašich hodinkách prispôsobí bez toho, aby naň vyvíjal zbytočný tlak. 

Ak nie ste veľmi na klasiku, máme alternatívu aj pre Vás. Čo tak siahnuť po hnedom cestovnom puzdre? Stále dostatočne elegantné, no už na prvý pohľad prírodné, ako materiál, z ktorého je vyrobené. Aby sa tento dojem nenarušil, vnútro je tiež v hnedej farbe, ktorá umocňuje celkový vzhľad a jedinečnosť tohto puzdra. 

Pre milovníkov komfortu sme do našej ponuky zahrnuli tmavohnedé cestovné puzdro. Menej nápadné, ako predošlé puzdro, no o nič menej kvalitné a krásne. Po otvorení puzdra Vás milo prekvapí krásna farba čokolády, ktorá vyzdvihne akýkoľvek Váš obľúbený model hodiniek. 

Chcete opustiť konvencie a vydať sa cestou jedinečnosti? Potom presne pre Vás je určené naše cestovné puzdro v tmavomodrej farbe. Zaujme už na prvý pohľad a po jeho otvorení sa pocit jedinečnosti vo Vás len umocní. Tmavomodrá kvalitná teľacia koža totiž ukrýva bledosivé semišové vnútro, ktorého kontrast je nič menej, než pútavý a exkluzívny.   

Nech už sa rozhodnete pre ktorúkoľvek farebnú kombináciu, neurobíte krok vedľa. Všetky naše cestovné puzdra majú spoločné menovatele. A tými sú: praktickosť, elegancia, kvalita vypracovania a exkluzívna teľacia koža. 

A práve pri tom poslednom menovateli sa ešte pristavíme. Aby Vaše puzdro vydržalo čo najdlhšie ako nové, na to len kvalita nestačí. Treba mu venovať aj pozornosť, akú si zaslúži. Naše puzdra nie sú náročné, no napriek tomu je tu pár zásad, ktoré je dobré dodržiavať. 

Prvou je, držať puzdro čo najďalej od vody. Pár kvapiek dažďa pôsobí osviežujúco, no prudký lejak kráse nesvedčí. Ak sa predsa len stane, že Vám puzdro zmokne, alebo sa zamočí, v žiadnom prípade ho nesušte sálavým teplom, alebo na priamom ohni. Ani opačný extrém nie je pre kožu ideál. Mráz a priveľké teplo môže spôsobiť stvrdnutie kože. Takisto ani slnko nie je priateľom farebnej kože. 

Druhá zásada je, brať ohľad na povrchovú úpravu. Hladká koža naozaj nie je náročná a ak sa Vám predsa len podarí vyrobiť na nej nejaký ten fľak, nehádžte flintu do žita. Postačí jemná handrička a mydlová voda. Samozrejme, primerane a s citom. 

Poslednou zásadou je pravidelné ošetrovanie. Tiež to nie je nič náročné. Stačí mať po ruke jemný krém, ktorý obsahuje včelí vosk a poprípade aj impregnačné látky. 

Pri dodržiavaní týchto troch zásad si Vaše cestovné puzdro dlho udrží všetky dobré vlastnosti, ktoré má a odvďačí sa Vám svojou dlhotrvajúcou krásou.