1 min. prečítané

Biatec Corsair - Elegantné pilotky zo Slovenska

Ako Američan a človek považujúc sa za primerane svetského, musím priznať, že som sa stratil, pokiaľ ide o identifikáciu krajín na mape východne od Nemecka, až kým do očí nevpadne pevnina, ktorou je Rusko. Je to ako geografická záhada, ktorá je v Novom Anglicku, pozdvihnutá na exponenciálnu úroveň - áno, aj tak s ňou bojujem. Pred prvou schôdzkou so svojou terajšou manželkou som teda musel urobiť trochu kartografického výskumu, keď som zistil, že sa narodila a vyrastala na Slovensku.

Áno, priatelia, Slovensko je oddelené od Českej republiky (neverili by ste, koľko ľudí stále hovorí „Československo“), a ak ste tu nikdy neboli, je to krásna a ústretová krajina. Topografia je rôznorodá, jedlo a nápoje sa oplatia a zdá sa, že supermodelky sa pohybujú voľne. Hodinky však nie sú niečím, čo mi napadne, keď sa zamyslím nad Slovenskom.

Vzhľadom na moju obľubu Slovenska a moje nadšenie z hodiniek online som bol potešený, že sa môžem hlbšie pozrieť na model hodiniek vyrobený v tesnej blízkosti rodného mesta mojej ženy.Celú recenziu (v angličtine) si môžete prečítať tu.