1 min. prečítané

Už vyše mesiaca trvájú neutíchajúce boje na území Ukrajiny. Štátu, ktorý si až do 24 februára 2022 žil svojim vlastným spokojným životom. Tento dátum si však už budeme pamätať navždy. V tento deň totiž vtrhlo 200 tisíc ruských vojakov na územie Ukrajiny a bez akejkoľvek provokácie napadlo obyvateľov nášho východného suseda. Do tohoto dátumu viedli ukrajinskí obyvatelia obyčajný život. Ľudia chodili do práce, budovali a smerovali svoju budúcnosť k lepším zajtrajškom. Deti chodili do školy a škôlky a všetko čo chceli, bolo azda len trochu obyčajného šťastia. No teraz je to všetko inak. Rodičia s deťmi sa krčia v protiraketových bunkroch, pivniciach alebo v metre. Mnokrát niekoľko dní bez jedla a vody. Utrpenie, ktoré si my z pohodlia nášho domova nedokážeme poriadne ani predstaviť. 

Preto sme veľakrát u nás v Biatec Watches uvažovali, čo môže urobiť malá spoločnosť ako je tá naša, aby pomohla veľkému štátu akým je Ukrajina? Mnoho bohužiaľ nie. No podľa nás sa každá pomoc, každé euro počíta. A keďže sa nedokážeme len prizerať celkom zbytočnému utrpeniu nevinných ľudí, rozhodli sme sa, že ktokoľvek z vás, kto prispeje (alebo už v minulosti prispel) akoukoľvek sumou na pomoc Ukrajine, od nás získa 10 % zľavu na ktorýkoľvek náš produkt. Chceme tak odmeniť Vás a Vaše dobré srdce! 

Portál, ktorý na zaslanie finančného príspevku odporúčame je: https://www.donio.sk/kto-pomoze-ukrajine V prípade tejto webstránky totiž poputuje na pomoc Ukrajine až 100 % darovanej sumy. 

Potrebné kroky na získanie 10% zľavy od nás sú celkom jednoduché: 

1, Darujte ľubovoľný príspevok prostredníctvom linku uvedeného vyššie. Napríklad 10 EUR. 

2, Zašlite nám výpis z účtu o tejto transakcii na náš email. 

3, My Vám pošleme kupón na 10 % zľavu, ktorý môžete využiť priamo v našom eshope. 

Pri dare 10 EUR tak pri kúpe našich najlacnejších hodiniek stále ušetríte 128 EUR. My ako firma s malou ročnou produkciou vo všeobecnosti zľavy nemáme radi a bežne ich ani poskytujeme, pretože to pre nás nie je výhodné. Berte to prosím ako gesto dobrej vole smerované pre iných ľudí dobrej vole. Táto ponuka platí od 04.03.2022 až do odvolania a nevzťahuje sa na už uskutočnené nákupy. 

Ďakujeme za vašu ochotu pomôcť!